2017-06-15
今日又同爱食鱼的朋友黎到呢间天后新分店,非常期待呢~~~店内也很多客人呢, 坐位很宽敞, 空间感大~好岩三五知己聚合呢~EEEEEE, 手机无电, 好在有得免费借充电宝, 非常贴心之服务~欲望酸梅 $26/杯今天好热呢, 先order 杯欲望酸梅, 超越正, 甜甜地, 酸梅味超浓得黎又唔会太酸~~醋溜青瓜 $38蒜味香,酸酸地好醒胃呢~巴蜀烤茄子 $38好喜爱吃烧茄子, 呢个烤茄子超大份, 烤茄子仲有, 浓厚的蒜香味配上特制的辣粉,非常惹味!烧牛舌$16薄切的又爽口!! 好好味清江鱼 $278呢个就系今日的主打的清江鱼啦!!!无咩骨, 容易夹, 肉质够滑又有口感, 鲜味又唔腥, 我地要左老坛酸菜味(唔辣), 有我喜欢的酸菜, 好开胃,D 汤可以饮埋, 超级YUMMY!加埋爽口的莴荀同莲藕片,更好味呢~牛腱肉 $68牛腱肉肉质有咬口, 唔会太韧又唔肥,颇有惊喜!!!仲有生菜呢~$18呢个宽粉$22 好爽口, 面身真系比较"宽"!!! 好有口感~熟左之后仲"晶莹剔透"呢~新彊大盘鸡 $88呢个大盘鸡做大特价, 梗系试下啦~鸡肉非常嫩滑, 配上干辣椒及花椒, 非常香口,
店内也很多客人呢, 坐位很宽敞, 空间感大~
好岩三五知己聚合呢~
欲望酸梅 $26/杯
醋溜青瓜 $38
蒜味香,酸酸地好醒胃呢~
巴蜀烤茄子 $38
薄切的又爽口!! 好好味
清江鱼 $278
牛腱肉肉质有咬口, 唔会太韧又唔肥,颇有惊喜!!!
仲有生菜呢~$18
新彊大盘鸡 $88
呢个大盘鸡做大特价, 梗系试下啦~鸡肉非常嫩滑, 配上干辣椒及花椒, 非常香口, 食到辣的朋友一定要试, 好抵食~,