2021-03-14
烤鱼工房 网址: https://s.openrice.com/QrbS04Ty400~uCqoHAA地址: 元朗教育路37号南天大厦地下8-9号舖好耐都返唔到深圳食美食,最挂念是香港没有得鱼锅,因边炉同珍奶香港都有分店,瘾起要食都唔难星期五六日12点开门,吩咐男友去买外卖自取(外卖自取抵好多,唔洗加一服务费)Openrice 都落到自取,叫定唔洗等好耐,懒人叫Foodpanda又得。用锡纸盘同保温袋包装好,加热用工具同架只需加$30,大大条鱼新鲜卫生好食$338 毛血旺江团鱼另外配菜一款$18我就要了莴笋及花菜。毛猪旺即是猪红,男朋友食亲辣火锅都一定要加,算是男人的另类浪漫吧!鱼骨唔多好易起出,鱼肉够多两个人食一条岩岩好,鱼肉扎实唔松散索了层辣汁,越食越过瘾,我食到流鼻水呀,不停用纸巾抹。$47 口水鸡都系惹味之作,沉住辣酱油皮肉爽身,但稍为细盒。$40 鸡丝凉面,拎返屋企面有d黏在一起,捞埋个煮鱼酱汁好开胃,极之好食。因为我钟意食炸野同浓味食物,开罐冻啤酒,人生乐事,$40 盐酥鸡块。仲有串烧架,有机会可以试下正宗地道口味,同国内探鱼有得挥,可以说是疫情下成为探鱼取代店。而且
地址: 元朗教育路37号南天大厦地下8-9号舖
$338 毛血旺江团鱼另外配菜一款$18
仲有串烧架,有机会可以试下
正宗地道口味,同国内探鱼有得挥,可以说是疫情下成为探鱼取代店。而且仲可以留返个汤底食完鱼再打边炉。
够一家3口食