2023-10-03
男朋友同我黎到中环食饭庆祝生日🎁,非常开心,餐厅食物好好味。餐厅布置非常有日式气氛🏮时尚又简约,有一面墙张摆满不同的红酒,挂著各种日式吊灯,宁静得来好有气氛,仲可以一路睇住厨师调理👍🤤食物🤤🤤🤤🤤🤤环境🏮🏮🏮🏮🏮服务👍👍👍👍👍宫崎A4和牛他他,海苔天妇罗(另外加配)我见好多人都嗌咗呢一个和牛他他埋海苔天妇罗,一于就叫你试吓。又脆又柔软嘅质感同事喺一道菜出现,丰富又好味!封门柳新鲜即叫即烧,望到它由鲜红色慢慢转成深啡色,整个过程非常吸引,香味喺你面前飘散,未食已经流口水。食落去牛肉汁和油脂就喺口到爆发,掂呀!牛肋条牛肉味非常重,肉嘅鲜味令人疯狂,过嘅牛肋条大有烟熏香味同牛肉鲜味非常配搭,牛肋条肉柔软好好咬。男朋友都超赞!可口松化嘅和牛可乐饼,咬落去非常香脆,热辣辣又唔会好多油,薯仔给左牛肉汁嘅味道,两种味道混合埋一齐,又有牛肉鲜味又有薯仔香味。材料丰富和牛野菜汤乌冬,一大块牛肉粉嫩红色非常吸引,野菜都超级丰富,有新鲜蔬菜和各种菌类。和牛浸系热辣辣嘅汤汁里面慢慢变熟,汤底清淡但充满各种食材嘅鲜味。乌冬又滑又烟靭,食到😙😙𠽌𠽌声啊!清新清香和牛肩紫苏葱油酱拌面冰冰凉凉,面条爽脆又弹呀,食落去
食物🤤🤤🤤🤤🤤
环境🏮🏮🏮🏮🏮
服务👍👍👍👍👍 宫崎A4和牛他他,海苔天妇罗(另外加配)
我见好多人都嗌咗呢一个和牛他他埋海苔天妇罗,一于就叫你试吓。又脆又柔软嘅质感同事喺一道菜出现,丰富又好味! 封门柳新鲜即叫即烧,望到它由鲜红色慢慢转成深啡色,整个过程非常吸引,香味喺你面前飘散,未食已经流口水。食落去牛肉汁和油脂就喺口到爆发,掂呀!牛肋条牛肉味非常重,肉嘅鲜味令人疯狂,过嘅牛肋条大有烟熏香味同牛肉鲜味非常配搭,牛肋条肉柔软好好咬。男朋友都超赞!
清新清香和牛肩紫苏葱油酱拌面冰冰凉凉,面条爽脆又弹呀,食落去每一啖都系指紫苏味和葱油嘅香味。和牛肩肉煎得有够靓,又鲜又甜,必食推介