2017-07-14 187 浏览
之系黎过D间十二味不只是烤鱼真系回味无穷但既然个铺头名改得系做不只是烤鱼, 咁其他野应该都好好味挂?D个问题系我个脑挥之不去, 唯有拉埋男友亲自去求证下啦其实除左烤鱼之外, 十二味不只是烤鱼真系仲有好多唔同既选择干煸四季豆(辣版)一上到台用香味黎攻击我既食欲, 好香呀! 个四季豆炸得岩岩好, 食落唔会好似出面咁成口油, 又唔会太咸, 但如果可以再辣多少少就非常好啦烤牛舌孜然粉份量落得岩岩好, 唔会好似出面咁落劲多孜然粉去盖左肉味 (其实可能出面有部份餐厅就系为左想盖左阵不新鲜的肉味), 食得出牛舌既本味, 又烤得岩岩好好香口, 必食之选!新疆大盘鸡精明既胃之妹梗系叫个特价𩠌啦! 见到D个大盘鸡由$188减到去$88!好抵呀, 即叫! 虽然话$100蚊, 但都唔会将货就价, 都仲系好大盘, 食落鸡都几滑, 几好味, 有一点唔明就系, 点解见到咁大旧辣椒, 都唔系好够辣既, 如果可以辣多少少就更好炸鲜奶食完正餐仲想食多少少甜野, 男友就SUGGEST叫多个炸鲜奶, 个炸鲜奶内脆内嫩, 又非常够热, 极之好味, 推荐!总结黎讲十二味不只是烤鱼果然不只是烤鱼, 其他小菜, 串烧都好到家, 大爱
之系黎过D间十二味不只是烤鱼真系回味无穷

D个问题系我个脑挥之不去, 唯有拉埋男友亲自去求证下啦

其实除左烤鱼之外, 十二味不只是烤鱼真系仲有好多唔同既选择

干煸四季豆(辣版)
一上到台用香味黎攻击我既食欲, 好香呀
, 但如果可以再辣多少少就非常好啦

烤牛舌

新疆大盘鸡

, 食落鸡都几滑, 几好味

炸鲜奶

总结黎讲十二味不只是烤鱼果然不只是烤鱼, 其他小菜, 串烧都好到家, 大爱!
2017-07-13
  • 烤牛舌