2018-03-08
有一田coupon所以决定去粮友买面包返屋企开个面包派对😂面包款式超多,而且好似日本咁张贴左边啲系推介或者热卖包⋯今次就简左Top2嘅芝士饺子、好似Top4嘅松叶蟹棒炸物仲有半熟芝士挞、紫薯黑豆包、紫薯黄薯盛(1)半熟芝士挞系简紧面包嘅时候见到半熟芝士挞!而且仲要特价$10一个 超抵!平时其他舖好似$16-18而我个人认为食过咁多间嘅半熟芝士蛋挞,呢间最好味。挞皮好松脆唔㶶,少少酸忌廉芝士,食完唔漏。好好味😋😋 (2)芝士饺子芝士饺子真系啖啖芝士。因为我下一日先食嘅关系再将佢叮一叮⋯暖暖又溶溶嘅芝士真系超好味而且面包好烟靭,好味!如果你都系芝士控 一定要试呢两款另外仲见到有蓝莓芝士饺子 🥟 我谂都会好好味!不过今次冇买 下次再试(3)蟹棒炸物 其实一向怕食炸包。因为好油但见佢系热卖包之一就试下感觉唔错!个包一啲都油,入面有蟹沙律 份量都几多,几好味!可以一试(4)蕃薯包两样蕃薯包都偏甜,唔太系我口味⋯不过面世山松软好香蕃薯味!钟意蕃薯又喜爱偏甜面包嘅你 都可以试啊!
面包款式超多,而且好似日本咁张贴左边啲系推介或者热卖包⋯
(1)半熟芝士挞
(2)芝士饺子
而且面包好烟靭,好味!
如果你都系芝士控 一定要试呢两款
另外仲见到有蓝莓芝士饺子 🥟 我谂都会好好味!
不过今次冇买 下次再试
(3)
蟹棒炸物
其实一向怕食炸包。因为好油
但见佢系热卖包之一就试下
(4)蕃薯包