2022-06-12
今次同大家推介一间韩式店,小编最爱就系食韩国菜,见到呢间真的很兴奋🤓ZAN CHEE系一间只供外卖既韩式店,老板同员工系韩国人😚虽然无堂食,但系佢地既服务态度绝对💯分,每个员工都待人亲切,笑容可掬,一间好既餐厅除左食物质素好之外,服务态度同样重要,所以小编会回头🥰饭卷+炸饺子/粉丝卷+甜辣炸鸡|$75呢款杂锦便当完全满足小编既选择困难症😝🙈紫菜饭卷正宗、足料,且份量算多,佢个紫菜饭卷比一般韩式餐厅大,所以真系好抵👍🏻👍🏻甜辣炸鸡既甜度较辣度强,适合想尝辣但又不能太辣既人(即系小编😹)而且份量适中,唔会太热气👻炸饺子同粉丝卷都好好味啊🤤辣鱿鱼煎蛋伴饭|$65鱿鱼韧度好正😈不过小编觉得太辣了,舌头有啲招架不住👅🔥钟意食辣嘅人一定要试呢个!至于饭嘅份量同其他配料都相当足料✨✨小编觉得呢个价钱相对一般韩式拌饭系好亲民😆除咗主食之外,店舖有好多酱菜、煸炒、盐渍海鲜、腌制种类供顾客选择😍😍大家想买配料返屋企自制韩国菜式要嚟呢度啦😝喜欢我既帖文记得like & share🙆🏻♀️😘
饭卷+炸饺子/粉丝卷+甜辣炸鸡|$75
辣鱿鱼煎蛋伴饭|$65