2022-06-10 86 浏览
平时喜爱x哥米线嘅老友,近排转軚#爱上米线 🍜,佢话呢间新派的米线🍜店舖,除左米线,还有拌饭或泡饭可以选择,**重点系-堂食可以无限添加饭或米线🤣。于是趁今日出开附近,就同佢食番餐啦!餐厅有个套餐优惠,若惠顾任何米线、拌饭、泡饭、拌米线或葱油饼,加$18便有小食&汽水、咖啡或茶。若叫特饮要加$4啊。
老友点左红烧排骨汤米线(牛骨汤),汤怪的我第一时间试下佢个汤,牛骨汤够味浓郁,而排骨可轻易咬开,肉质新鲜。我的芫荽皮蛋鲩鱼泡饭 (猪骨汤),鲩鱼爽口,份量都多,呢个猪骨汤好好味,比我饮晒😉。
藤椒鸡粒葱油饼,青红辣椒爆炒鸡肉,味道香辣惹味,鸡粒夹入连埋酥脆的葱油饼一并食,好开胃☺️。
小食~话梅小蕃茄,酸甜开胃。~酸香青瓜白木耳则爽口健康。双柠梳打茶,味道清新又解腻👍。
薄荷咖啡,老友唔够瞓叫黎提神😁。

小食~话梅小蕃茄,酸甜开胃。
~酸香青瓜白木耳则爽口健康。

双柠梳打茶,味道清新又解腻👍。
薄荷咖啡,老友唔够瞓叫黎提神😁。
2022-06-10