2024-12-27
「森林面包 」在一次他们在将军澳摆Popup Store嘅时候遇上了,一试佢哋嘅面包和曲奇之后,从此爱上,当时记得买完一次之后每一日都帮衬,佢总店喺牛头角乐华邨,亦时常会在不同地方有Pop up Store ,已经食过无数咁多次🫶这间面包小店如何吸引?就是他们产品的质素非常高,而且产品多元化,面包、曲奇、牛角酥、蛋糕都非常出色,就是用心制作的家庭式小店,而且不同时节会推出时令产品,例如即将过年,又会推出贺年产品,好多时候热卖产品瞬间沽清,今日我刚好去乐华邨探朋友,点可以唔朝圣?今日收获甚佳,买咗好多美味嘅面包、曲奇和贺年产品,返屋企慢慢品尝🫶有我最爱嘅朱古力酱曲奇、最近在热卖嘅手做杏仁酥、贺年产品笑口枣、蛋散、牛耳、角仔、各款口味嘅汤种包、芝士味道面包和不同口味嘅手工烧饼,其实仲有好多嘢想买,但系肚皮一次过不能放太多,期待下次再朝圣🫶🫶