2020-09-21 79 浏览
位于大角咀, 地理位置方便, 其实一出地铁站行5分钟就到~menu咁多野食,  真系花多眼乱啊, 所以佢地有两款, 一款系全自选米线, 一款系For懒人之选(已配搭好既种类), 连汤底都好几种, 搞到我地心大心细最后叫左一个酸麻辣小锅米线 ($23), 加左菜, 金茹, 炸鱼片同猪颈肉, 汤底香到不得了, 浓郁得黎又有麻味的后劲, 叫左中辣, 但完全唔系辣到食唔到, 而系愈吃愈上瘾! 配料都样样齐, 而且份量刚好~ 再叫左一个云南小锅米线, 配料好多, 所以只系叫左木耳丝, 猪肠, 只系叫左BB辣, 唔太辣既汤底都唔会唔够味, 反而好有汤既鲜味~猪肠好好食, 而且好干净净系米线点会够喉, 最后仲叫左个鲮鱼球, 简直系今餐既亮点, 鲮鱼球食落胶质极丰富, 而且外皮炸得香脆, 真系好耐无食过咁高质既鱼肉啦> <单山麻辣鸡翼, 净系睇名未知佢名堂, 点知一黎到, 十分架势既外表, 松脆既炸皮, 阵阵香料味, 混合埋有D咖哩味, 好特别既味道~仲有冻O茶同豆浆~

位于大角咀, 地理位置方便, 其实一出地铁站行5分钟就到~

猪肠好好食, 而且好干净

仲有冻O茶同豆浆~