2020-03-16
#黄帮衬💛👉🏻金魂 - 蒲烧釜饭(极 - 油份最高)Golden Unagi Kamameshi💲108👉🏻五花豚肉釜🐷Pork Belly Kamameshi💲78➕茶渍饭🍵💲18〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️好耐冇食过鳗鱼饭😛系日本食过我成世人觉得最好食嘅鳗鱼饭之后系香港食过好几间都揾唔返个种味道 有冇人可以介绍下😞呢间嘅鳗鱼系好肥美 但我中意有炭烧味多啲 呢个个汁味好浓(对我呢讲有啲腻🙈)但个饭就好少汁 好干 五花豚肉釜都系得表面好多肉 但个饭冇汁😕不过我其中一个转咗做茶渍饭 好食好多🥰但饭素味太浓 盖过咗茶味🤭五花豚超肥😹 我觉得有啲油腻again🤣但转咗茶渍饭真系差好远!一定要叫茶渍饭呢到啲staff好好服务同态度😌仲有好多decorations for hk💛🇭🇰〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️釜之魂釜饭专门店 (九龙湾)📍九龙湾牛头角道77号淘大商场三期地下G286-288号舖
👉🏻金魂 - 蒲烧釜饭(极 - 油份最高)
Golden Unagi Kamameshi💲108
👉🏻五花豚肉釜🐷
Pork Belly Kamameshi💲78
➕茶渍饭🍵💲18
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
但转咗茶渍饭真系差好远!一定要叫茶渍饭
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
釜之魂釜饭专门店 (九龙湾)
📍九龙湾牛头角道77号淘大商场三期地下G286-288号舖