2024-07-09 972 浏览
呢日黎到将军澳呢间Table, 屋企人话成日都见到人排队所以都好试试佢, 我今日就特登早D 黎排一排队, 见到7点过后就开始有人龙, 唔想排好耐既话最好7点前黎到就唔驶等咁耐, 但都要过半数人先入得黎坐, 同埋都有限时~ 佢既位置都几chill~ 同埋佢平日唔同时间都有promtion 做紧, 有一日仲有薯条任食! 都真系几抵! 我地就叫左一个封门柳餐加左D 小食,分别系薯条、汤同埋cake! 另一个餐就叫左啤酒鸡, 两个main course都冇叫错! 都真系好高质, 封门柳超重牛味, 食到我地停唔到口, 佢既生熟程度岩岩好, 唔会太UN又唔会太生, 岩哂我地口味! 点埋汁食又提升左D 味道! 仲有蒜伴碟, 真系Perfect! 另外个啤酒鸡都真系世一, 只鸡切开就觉得好高质,因为超多汁, 真系好JUICY, 同埋劲嫩,真系岩岩好熟, 佢地D 火候都控制得好准确! 个皮又焗到劲脆, 真系想再encore! 小食既汤配蒜蓉包都岩哂我口味! 薯条够哂热辣辣! Cake 都好好食! 简直perfect!~