2019-10-24 225 浏览
今日喺荔枝角见客,中午的时候经过依间炖养生😋😋之前都睇过佢哋啲周刊介绍都想试吓但系本人住喺将军澳实在太远!咁啱今日路过而佢又喺地铁站口,一出嚟就见到!天气秋凉最好就系饮炖汤,我问过收银姐姐有咩嘢最出名佢介绍咗花胶鲍鱼鸡汤,川芎白芷炖鱼头(佢仲话呢个汤对头痛一流)😍😍佢仲话如果跟埋饭会有优惠跟住我就点左个玫瑰头抽鸡中翼😋个鸡翼都好香酒味甜甜地送饭一流,啲饭一粒粒最啱我唔钟意食烂饭嘅人🤩个鱼头汤药材味好浓,打开个炖盅成半个鱼头....饮完个汤一啲都唔口渴(真系冇味精)我一啲盐都唔加简直原汁原味!食完真系好饱....其实依咁嘅质素啲汤又有大量汤料都几抵食! 两个礼拜后会再嚟荔枝角见客下次会试吓佢哋其它食物😋
玫瑰头抽鸡中翼
2019-10-23