2022-10-02
佐敦不嬲都多好嘢食,今日我就去咗一间IG成日见到有人打卡嘅佐敦人气汉堡包店 burger lab~呢度铺面唔大,但系五脏俱全,有啲高枱座位可以坐,见到个环境都几好,于是我哋就堂食。呢度汉堡款式好多,而且非常吸引,选择困难症之下,我拣咗鹅肝和牛汉堡,因为鹅肝同牛呢个配搭通常都冇得输。我一路坐都见到店员喺入边煎扒同埋炸薯格,劲香非常期待。整完之后佢就会serve上枱面。新鲜出炉真系超级正,首先啲薯格口感非常好,脆得来又唔会太硬或者热气,好高质,份量仲劲多,唔会两三下就食完。汉堡又真系不得了,首先啲包有烘底,口感好好,再加埋佢个扒劲厚,一食啲肉汁必出嚟,牛肉又好香,成件事好正,再加埋鹅肝呢个配搭真系超好味,成个包非常足料,又好味,非常抵食。打食评都打到流晒口水,一定会再帮衬。
打食评都打到流晒口水,一定会再帮衬。