2023-01-14 44 浏览
同朋友lunch去咗食鬼金棒!经过门口望到个名觉得好型,所以我哋就决定下入去感受吓呢间咁型嘅铺头啦!我哋发现咗有辣味芫荽拉面!呢啲咁吸引嘅,就梗系要即时第一刻叫啦!另外仲叫咗一个豚肉沾面~ 咁就可以沾面拉面都食到啦!辣味芫荽拉面真系超级香口!个辣味啱啱好,唔会辣到爆炸一!满满嘅芫荽同埋拉面🍜配合埋辣味汤一齐食,真系一流!仲有迷你粟米配埋一齐食~ 豚肉沾面都好正!我做额外加咗一只流心蛋!凉凉嘅沾面点入去美味嘅辣汤真系一流!沾面既软韧度刚好!食落爽口!我哋仲叫咗大大件嘅豚肉腩饭~ 大大件嘅豚肉腩好好味!炆到好林好香口!配合埋超级好味嘅珍珠米埋一齐食,真系一流!珍珠米真系好香甜!饮品我哋就叫咗可乐同埋雪碧~因为汽水同埋拉面一齐食好正~

饮品我哋就叫咗可乐同埋雪碧~因为汽水同埋拉面一齐食好正~