2023-12-27 801 浏览
来到这间餐厅,真系有种满足到塞爆嘅感觉!🍽️ 头盘就来个烧烤系列,各位食客,真系要试下佢哋嘅grill item,做得出色,香口得滞。仲有啲创意嘅菜式,好似低温慢煮嘅特色咁,听落去好像高科技食品,食落去又滑又嫩,真系正呀!👍跟住倾下佢间餐厅嘅sommelier,问吓有咩酒好推荐,英文法文中文都得,仲可以配返你食紧果啲菜。如果想试平啲嘅酒,都有得拣,好贴心!话说回头,招牌嘅caesar salad一啲都唔失礼,如果你系餐厅食呢款沙律,佢哋只会用最中间嘅生菜,爽口甜美。𠮶啲苦涩又难嚼嘅生菜叶就唔会见到喇。呢度仲可以要求啲非菜单上嘅简单菜式,例如青沙律,不过啲复杂野就唔好指望喇。至于服务方面,我系冇遇过问题㖞。总括来讲,这里嘅食物同服务都算系相得益彰,啱晒想揾几样美食同美酒嚟享受一晚嘅人!🥂