2024-01-21 52 浏览
终于揾到时间去食太二酸菜鱼😍疫情前成日返大陆食!依家有小朋友真系实在太难安排到时间上去🥲好彩香港开咗分店😋 可以重温一下食好野😍而家book位都好方便~上网登记后会有QR CODE,去到餐厅出示就可入座👏🏻又一城分店环境好好,地方好宽敞我哋带住BB需要BB凳都坐得好舒服👍🏻最钟意BB Friendly嘅餐厅🤣BB对于签筒爱不释手😂一坐低就眼甘甘望住🤩乖乖哋比爸爸妈妈食酸菜鱼啦🤣我地今次叫咗呢啲嘢食⭐️2人份量老坛子酸菜鱼真系好吃的鱼来了~酸菜鱼味道真系同大陆食既一样!酸辣程度啱啱好,无骨鲈鱼片大大片,二人份量都非常多,鱼肉肉质非常滑溜👍🏻我哋另外加咗红薯粉~口感Q弹,吸收晒酸菜鱼汤,非常美味😍⭐️大满贯小食拼盘入面有鸡翼、虾片、小酥肉、芝士红薯波波四种小食,上菜时热辣辣同脆卜卜,非常香口~另外配搭既辣椒粉同蜜糖芥末酱都非常滋味🤤⭐️好无骨气鸡爪麻香味好浓,非常惹味👏🏻 而且唔会太辣~作为前菜小食啱啱好,底部仲有莲藕做配菜👍🏻⭐️虾仁娃娃菜娃娃菜非常入味👍🏻虾仁份量都唔少,然后上面仲有啲午餐肉😂又几有趣同特别👍🏻另外仲点少得好出名任饮既陈皮洛神花茶~落三片陈皮再加两棵洛神花,就可以冲出一杯花香味
终于揾到时间去食太二酸菜鱼😍
疫情前成日返大陆食!
依家有小朋友真系实在太难安排到时间上去🥲
好彩香港开咗分店😋 可以重温一下食好野😍

而家book位都好方便~
上网登记后会有QR CODE,去到餐厅出示就可入座👏🏻
又一城分店环境好好,地方好宽敞
我哋带住BB需要BB凳都坐得好舒服👍🏻

⭐️好无骨气鸡爪
好无骨气鸡爪

⭐️虾仁娃娃菜
虾仁娃娃菜

另外仲点少得好出名任饮既陈皮洛神花茶~落三片陈皮再加两棵洛神花,就可以冲出一杯花香味浓嘅洛神花茶🥃

走嘅时候门口出现长长人龙,真系好彩有book位😂 一定要再encore去食!

2024-01-20
二人份老坛子酸菜鱼+红薯粉