2018-08-14
原来乐园系好似一间Cafe咁,可以玩board game,又有两只好可爱既猫猫,真系名副其实既「乐园」!我同男朋友叫左鹅肝黑松露意大利饭、酱烧猪仔骨,同埋心太软。鹅肝黑松露意大利饭 – 块鹅肝好大块!黑松露味都好出!意大利饭够晒林身!整体来说系十分不错的!酱烧猪仔骨 – 平时食Ribs一定系用RubyTuesday黎做comparison,今次都唔例外,但竟然有意料之外的事发生!呢度既猪仔骨系好食过Ruby Tuesday架!酱汁甜甜咸咸的,好惹味,重点是肉质十分肥美!咬落去啖啖肉!出色!心太软配杂莓雪糕 – 又靓又好味既一道甜品!佢用糖霜整左美少女战士既图案放系碟,少女心爆棚呀!!!而且心太软都系高水准,配埋杂莓雪糕好特别!推介比美少女战士既粉丝呀!!!顺带一提,乐园既职员真系好nice,我电话冇电会帮我差电,要赞!
我同男朋友叫左鹅肝黑松露意大利饭、酱烧猪仔骨,同埋心太软。
推介比美少女战士既粉丝呀!!!