2024-03-14 431 浏览
屯门嘅韩国餐厅非常之多,但呢一间系我食过最好食嘅韩国餐厅,唔单止外貌非常之讨好,而且味道亦都好正宗,简直系色香味俱全🥰今次叫咗一个二人套餐都系$560 😍有齐主食,小食,甜品和饮品🥤咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒鸡蛋非常之滑捋捋,咖喱味亦都好香浓,配埋汉堡扒一齐食,令人食停唔到口汉堡扒嘅肉质亦非常之鲜嫩甘笋汁香脆猪扒长通粉猪扒炸得,非常之脆卜卜,而且唔会硬梆梆,食落口好嫩口,长通粉亦都非常之好食,唔会太过硬,同埋酸酸尾尾嘅酱汁,简直系冇得顶炸鸡拼盘我哋叫咗蜜糖味芝士味同甜辣味,蜜糖味好香甜同炸鸡一齐食,简直系绝配,咁多只味之中我最钟意就系芝士味,因为芝士味配炸鸡系非常之夹,芝士粉好香口,而且好易令人食上瘾,甜辣味好适合一众钟意食辣嘅人😍同埋啤酒一齐饮,简直系冇得顶㗎,入边仲有几嚿烟烟韧韧嘅年糕非常之好食😍冻溶化朱古力朱古力味好浓郁,再加入鲜奶去中和返佢嘅甜,真系好好饮荔枝梳打免头仲有两粒荔枝肉添🥰,荔枝汁非常之香甜,令人饮到不停春日小甘笋芝士蛋糕呢款蛋糕唔单止外貌靓,味道亦都十分不错,芝士味道好浓郁,但面头嘅小甘笋可以中和到芝士蛋糕嘅𠮶浸油腻,食落去非常之清新반찬앤쿡 Banchan and

咖喱甘笋蛋包饭配汉堡扒

炸鸡拼盘
我哋叫咗蜜糖味芝士味同甜辣味,

冻溶化朱古力
朱古力味好浓郁,再加入鲜奶去中和返佢嘅甜,真系好好饮

荔枝梳打
免头仲有两粒荔枝肉添🥰,荔枝汁非常之香甜,令人饮到不停

春日小甘笋芝士蛋糕

반찬앤쿡 Banchan and Cook (屯门市广场1期) (屯门)
屯门屯顺街1号屯门市广场1期2楼2253A号舖FOODMAZE内
咖哩甘笋蛋包饭配汉堡扒
冻融化朱古力