2017-07-08
呢间猫cafe有五只英短,老板娘话五只猫猫都系一家既,所以特别似样~Menu入面就有五只猫猫既介绍呢度可以包场开party有猫猫帮规,大家记得遵守番呢度啲规则呀~呢度食物好多比一般cafe多好多呢~意粉,risotto,焗饭,pizza,沙律,小食,甜品⋯⋯仲有好多种类既饮品其中有啲特饮仲系用猫猫黎命名添,好特别架我就试咗个喜玛拉雅猫,其实即系蜜瓜牛奶,仲带有少少薄荷嘅香味食物方面,叫咗个Parma ham pizza同埋烟三文鱼碎risotto食物份量不少,pizza有好多芝士,但又唔会抢左Parma ham既味同样地,个risotto都有好多三文鱼,而且好香忌廉味呢度啲猫猫都唔怕生而且cafe都provide左啲玩具比我地同猫猫玩~如果同猫猫玩到闷,都可以玩下呢度嘅board games,过一个悠闲既下午最欣赏嘅就系呢一度睇得出好爱护啲猫猫,有一个大休息室俾啲猫猫休息,唔会强逼佢哋出嚟招呼客人,绝对系一间有良心嘅猫cafe而且比起其他cafe,呢度食物质素几好,价钱又好平(可以40几蚊坐成个下就),所以第时想再同猫猫玩既话,都会再拣呢间cafe呢~
Menu入面就有五只猫猫既介绍
呢度可以包场开party 有猫猫帮规,大家记得遵守番呢度啲规则呀~
同样地,个risotto都有好多三文鱼,而且好香忌廉味