2023-01-01 19 浏览
立食寿司系日本好多,香港比较少。立鮨系系香港少数嘅立食类寿司店。当然为咗就香港人,佢宜家都有高櫈配合一下我哋。入面高寿司吧枱下面有个位置放包包都几细心。见到有海胆寿司set 就即刻order。包括有海胆赤虾、海胆带子、海胆鱿鱼、海胆火炙左口鱼裙边、海胆蟹肉。件件都好新鲜好味。另外又叫咗set人气寿司set,有三文鱼、赤虾、带子、火炙左口鱼裙边、鳗鱼、玉子。质素一样咁高。另外佢哋嘅寿司饭系用赤醋饭,食落酸味唔会咁强烈。另外叫咗两个迷你丼饭,一个满满海胆,另一个就三文鱼籽加海胆。鲜味直爆喉咙。见呢期有生蚝,再追加咗两只令和之怪物,成只手咁大,佢仲加咗啲酸汁啫喱,识落仲甜。