2020-06-21 326 浏览
前几日约左朋友行山 行山之前果然要医饱个肚先啦 讲到上水食早餐喇wo 大家心有灵犀第一时间都系谂起广成我地朝早7点几去到 所以唔洗等位 有食开广成既朋友应该都知 佢地餐牌只得早餐同茶餐选择 话明食早餐 我地当然系叫茶餐啦!由于朝早唔系好多食客 d野食好快就到个早餐包左牛肉通粉(加熟蛋 我地一个叫煎蛋 一个叫炒蛋 鲜油餐包(即系菠萝油呀)同加杯野饮牛肉通粉一如以往咁好食 好钟意佢d牛肉既口感 同埋真系好入味 菠萝油同样好高质 同埋好邪恶添! (你能唔能够想像 热热既菠萝包夹住大大旧牛油 摆入口时果种快感呀!)唯有行山果时努力少少消耗多d热量啦另外 佢地既职员真系好友善 所以我一直都话 食广成除左系食佢既食物之外 仲系黎食果份怀旧既感觉同人情味既!

由于朝早唔系好多食客 d野食好快就到

牛肉通粉