2022-09-16女朋友推介👩🏻‍🌾女友去完银行入数💵经过初麦手作烘焙🥯见唔算太多人排队👨‍👩‍👦‍👦又买咗几个面包食🍞主打系流心法式布丁包❤️食得多布丁包,依间有特色🥳芋泥布甸包,19蚊个,流心芋泥布丁包,面包非常烟韧,爆馅芋泥系依个包嘅灵魂,用匙羹滗落去馅料,就有非常香浓芋头蓉同布丁,两者口感非常丰富,加上啱啱新鲜出炉,包皮做得好脆,真系做到外脆内软嘅感觉,超好食👾海盐朱古力软心包,7蚊个,外表就普通,内馅有几多嘅朱古力酱,味道都普通,可以试其他🤣🤣汤种黑芝麻地瓜贝果,16蚊个,贝果外有大量嘅黑芝麻,食落口有重嘅芝麻味,内馅有地瓜蓉,味道一般,可以试其他😂😂菠萝皮QQ波,5蚊个,菠萝皮味,个皮焗到好脆,内超软熟烟韧,值得一试🍍芝士QQ波,5蚊个,芝士皮味,味道偏淡,食唔到芝士味,不过都好烟韧,可以其他味🧀朱古力QQ波,5蚊个,朱古力味,系三个味之中就朱古力系最浓味,口感都系咁烟韧,味道几好🍫整体唔系每款面包都好食,经过见唔系太多人排,可以买芋泥布甸包,推介之选,味道好食,价钱又唔贵,不过其他面包就一般🤣🤗🤗#初麦手作烘焙#芋泥布甸包#海盐朱古力软心包#汤种黑芝麻地瓜贝果#菠萝皮QQ
2022-09-16

女朋友推介👩🏻‍🌾
女友去完银行入数💵
经过初麦手作烘焙🥯
见唔算太多人排队👨‍👩‍👦‍👦
又买咗几个面包食🍞
主打系流心法式布丁包❤️
食得多布丁包,依间有特色🥳

#初麦手作烘焙
#芋泥布甸包