2019-09-20
都市人生活急促,尤其是我哋呢啲打工仔,正所谓食饭都无时间,好多时都系买外卖上公司食。今日晏昼去买外卖嘅时候见到呢间主推是即制饭堡,所以便试一试。佢有六款饭堡,然后可以自选一种酱料,买任何饭堡加$12 便可以有小食和饮品,十分抵食。饮品有三款自家制的饮品,而小食也有三款供选择。饭堡是即叫即整的,大约五分钟便有得食。买饭堡加$12 便可以有小食和饮品。饮品我们选了芒果乳酪和清香柚子蜜,可爱的鹿角杯,又有机会俾大家影相打卡啦。厚烧鳗鱼玉子饭堡 - 鳗鱼和玉子都十分之厚!选了胡麻酱,和饭堡一起吃,多重口感之余味道而十分夹!蟹柳蟹子饭堡 - 蟹柳同牌子两种唔同嘅口感充斥着整个口腔,配上麻酱同饭令我停唔到口。小食选了螺肉,会附上小叉是很贴心。这间店的饭堡即叫即整,价钱合理,而且比想像中饱肚,午餐又多一个选择
小食选了螺肉,会附上小叉是很贴心。