2014-07-22 1362 浏览
上星期放工, 同同事揾地方食饭, 见到呢间铺头, 忽然好想食BURGER, 就冲左入去.虽然以BURGER命名, 但系真系牛肉BURGER就唔多选择.  咁见到有个同个店名相同0既BURGER就点左.可能肚饿0既关系, 虽然唔系等左好耐, 但就觉时间过得好慢, 等左十分钟左右, 个BURGER仲于来啦.个BURGER卖相都..........过得去, 有D凌乱美.  由于肚饿0既关系, 都唔得闲慢慢欣赏, 二话不说就咬落去.  唔....., 十分满足, 虽然个饱好似好多野, 但系食起来一D都唔"呢HEA", D牛肉JUICY得来又有口感, 唔错, 特别一提个酱汁都几好味, 第一次食到有人用呢种汁做BURGER.  其他薯条虽然凌乱D, 不过味道都唔错特别一提系靓女WATIRESS介绍0既蓝莓奶昔, 好好饮.  不过佢有碟小陪菜, 虽然味道OK, 就系多左D水, 有时D野都唔系越JUICY越好0既.食完唔系好饱, 再叫多个沙律, 不过不失啦.整体感觉唔错, 下次都会再去.

Texas Burger
食完唔系好饱, 再叫多个沙律, 不过不失啦.
Caesar Salad
整体感觉唔错, 下次都会再去.
2014-07-17
Texas Burger