2019-09-14 264 浏览
其实次次经过都觉得好吸引, 不过见到咁长既人龙就会却步😨 今次难得见到唔洗排队就决定入去一试💪🏽 睇下到底佢有咩吸引到大家排咁耐队😼 呢间黎自New York既汉堡包店走vintage风格, 无论系餐厅既装修定系摆设都俾你觉得自己好似去左另一个空间咁🕰 绝对会系视觉同味觉既享受👍🏿 而且我觉得餐厅既服务员态度都好好, 所以绝对加分✔️ 食物既选择都算多, 可以拣套餐或者散叫, 套餐方面会包一个指定汉堡包, 饮品同埋薯条🍟 眼见大部既人都系叫套餐, 而且份量唔惹少😱 除左汉堡包之外, 奶昔都系呢间餐厅必试既一样野, 不过佢真系好大杯, 我见隔离枱既男仔都饮唔晒🙊我地今次就冇叫套餐, 一黎怕食唔晒, 二黎想试下多D款式既小食😀我地分别叫左两个汉堡包同埋三个小食, 饮品就冇叫到, 因为真系怕太饱🤣BLT 🍔($118)呢间餐厅既signature burger 又点可以错过呀😏 汉堡包好厚身, 材料好丰富, 7oz grilled CAB burger 我地拣左5成熟, 口感非常好juicy, 再夹埋块bacon 同埋其他配料简直系绝配🤤 墨西哥薄饼汉堡🍕🍔($128)呢款burger 系第二

BLT 🍔($118)

墨西哥薄饼汉堡🍕🍔($128)
呢款burger 系第二度未见过, 见佢几有趣我地就拣黎试下🤗 入面同样地有7oz grilled CAB burger 我地都系拣左5成熟🔥 食落真系好似食紧墨西哥pizza 咁, 只系多左块汉堡令到口感更加丰富👍🏿 真系好正, 重点系个包既部分好软身, 感觉好正🤤

烧鸡翼🍖 (8只)($84)
呢款鸡翼有两款口味(buffalo/ tangy bbq)同埋份量(8只/15只)可以拣👍🏿 我地拣左8 只buffalo , 鸡翼既质感好嫩滑好juicy💦而且辣辣地好惹味, 食完一只接一只,完全停唔到口🤤

手撕BBQ猪肉玉米片🌽($88)
首先份量好大, 而且d cheese 融化晒系nachos 度好正, 最钟意就系食cheesy既nachos🧀 不过猪肉丝可以多返少少会好D🤨

炸洋葱圈🔥($56)
而家愈黎愈少地方食到炸洋葱圈, 难得入到黎又点可唔叫呀😌 份量都算多, 我地三个人食每人都有大约3-4旧😎 洋葱圈炸得好酥脆, 食到洋葱本身既甜味, 好正🤩

食完真系饱到上心口, 感觉好满足😍 个BLT burger 同埋buffalo鸡翼真系回味无穷, 到而家谂起都流晒口水🤤 呢间汉堡包店既食物质素高而且价钱合理, 绝对值得回头👍🏿
2019-09-02