2019-09-27
美国🇺🇸超级汉堡包🍔店‼️ You guys must try Five Guys👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻 全球1500间分店😱 全亚洲第一分店‼️<CheeseBurger🍔>呢度既Burger🍔系即叫即做👍🏻 可以根据个人喜好免费选择1️⃣5️⃣种配料同酱料😳 拣完就喺隔黎睇住👨🏻🍳 用最新鲜既食材炮制,非常治愈😍Burger🍔 系5️⃣兄弟既招牌主角🎬 上餐既时候用锡纸包住,已经觉得份量够晒充足🤤 1个已经差唔多等于金拱门2-3个🙈 打开整个卖相尚算完整,面包外脆内软😳 精选既免治牛肉劲厚而且充满肉汁🥩 芝士🧀仲要有拉丝效果😍<Fries🍟- Cajun Style - Regular>5️⃣兄弟招牌之2️⃣ 薯条🍟同样都系即叫即炸💥 热辣辣卜卜脆🔥 属于厚切类形,拣左要Cajun Style~ Cajun系新奥尔良地区特有既香料🌿 香口惹味,轻微既辣度,非常开胃,忍唔住系咁食系咁食🙈同场加映<自助免费无限任添花生🥜>位置就系喺收银附近,非常当眼👀 今次可以做个真正既「花生🥜友」喇🤣 花生🥜充满浓郁花生酱味,放入口就好似食紧花生酱咁样,又滑又香又脆🤤
<CheeseBurger🍔>
同场加映