2020-09-17
今日就去左食Cow Bean食完之后有小小心得小编就食左美国肉眼扒300g 🥩同埋美国西冷300g🍖🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🥩肉眼扒嘅肉汁比较多筋嘅数量适中肉质比较肉质嫩滑肪肪比例尚可🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍖西冷扒肉质细嫩咬落都唔黐牙肉质比较烟韧🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭叫左扒嘅可以拣跟唔跟餐跟餐加33蚊💰有得4拣3分别沙律🥗或者汤🥘、意粉🍝饭🍚或者薯条🍟、温泉蛋🥚或者肉酱🍗最后就系野饮🥤整体上跟餐送嘅不过不失小编觉得个汤🥘就唔推介啦⋯⋯觉得淡而无味🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻👨🏻🍳侍应话厨房煮至3成熟左右🧑🏻🍳🔥生熟程度由自己控制🔥但小编嘅扒出黎果时已经5成熟了💔💔🍽食果时比较熟左小小🍽🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻💰90~200💰💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💯🐷🐷🐷🐷🐷💬舔脷指数:😋😋😋抵食指数:👅👅👅吸睛指数:👁👁推介指数:🐷🐷🐷环境服务:🗣🗣🗣💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭✨资讯栏✨店舖名: ⚡️Cow Bean⚡️📌地址:红磡黄埔天地第5及6期地AEON Style B03号舖#hkfoodie#foodie#h
小编就食左美国肉眼扒300g 🥩同埋美国西冷300g🍖
环境服务:🗣🗣🗣
💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭💭
✨资讯栏✨
店舖名: ⚡️Cow Bean⚡️
#hkfoodie#foodie#hkfood#food#hkig#hkfoodblogger#foodblogger#hkfoodblog#foodlover#foodiehk#hongkongfood#food#foodpic#hkrestaurant#hker#lovefood#hongkongfoodie#foodstagram#食好西#相机食先#手机食先#一路食一路post#香港美食穷游#香港美食#平价美食#港式#食评#美食摄影#美食推介#不专业食评