2022-01-31
好多地方都唔去得,唯有去海滨行吓,行之前嘅系依饱个肚先啦,咁就再一次嚟咗乐感😌😌😌台北炖牛肉意粉$108.0炖牛肉淋滑,应该系用上牛展嘅部位,意粉嘅酱汁creamy ,有少少辣,感觉有少少似四川担担面。惹味得来都好快清晒碟!全日早餐$128.0由薯饼、煎蛋、杂菌、沙律、香肠同面包组成嘅全日早餐,完全满足到钟意食All Day Breakfast嘅人嘅欲望😌Flat White $34.0咖啡香浓,入口顺滑。当然唔少得靓靓嘅拉花, 食早餐/ Brunch 必备。Espresso & Piccolo (Upgraded Fruity Blend) $60.0可以一口气试晒两种唔同嘅咖啡,转咗做Fruity Blend,Espresso饮落去有少少苦涩带酸味,咖啡豆嘅香气比较浓烈,微微呷一口再感受咖啡带嚟嘅余香。Piccolo 入口顺滑但仍然感受到浓烈嘅咖啡香味。
台北炖牛肉意粉$108.0
全日早餐$128.0