服务:同五六星酒店一样食物: 非常出色价钱:中等环境: 舒适,冷气都几大悠闲兼风和日丽嘅星期六,去试咗佢哋嘅weekend brunch $248 +10% each包头盘,汤,主菜同咖啡茶佢有做2hrs free flow, $180, 叫埋由入坐到离开,无一到令我感觉不满!员工会等客人食完一道菜先上另一道菜,见我酒杯剩番一半就自动添加,亦会会主动问食物质素,成餐饭令我感觉去咗六星酒店一样🤣🤣头盘拣咗蟹饼,啖啖蟹肉又唔醒👍🏻👍🏻今日个汤系椰菜花汤,味唔太浓但就好creamy, 配埋佢哋嘅包就一流主菜真系要推介佢唔三文鱼,员工介绍五成熟煮法,真系好好好食,外有少少脆,但中间好juicy,肉质好嫩滑👍🏻👍🏻👍🏻另外亦叫咗牛,叫咗五成熟,厨师真系做到,朋友话重牛味,但可能有少少筋,唔算淋身另外加咗$50芝士拼盘,上枱见到就有觉得份量有少咗啲啲,但有blue cheese 就加噃分!冻咖啡同冻柠菜正正常常,但佢系用大杯装出,饮完后就成肚水了🤣🤣🤣
服务:同五六星酒店一样
食物: 非常出色
价钱:中等
环境: 舒适,冷气都几大
包头盘,汤,主菜同咖啡茶
佢有做2hrs free flow, $180, 叫埋
头盘拣咗蟹饼,啖啖蟹肉又唔醒👍🏻👍🏻