2024-01-18 730 浏览
🦞性价比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢🥞美食体验🧇:美孚的第一选择,当区超正的cafe,集特色食品、打咭要素于一身📸打咭体验📸:佢最好最好的地方,系地段超级好。如果你系想影人像想,去隔邻既荔枝角公园可以影到手软。无论系你影相之前系呢度集合,还是影完相之后系度休息都好完美店入面的装修好有古旧的欧式风格,不过由于铺位系细既,好难系入面影到相。然而店外的木墙系超级靓,自己带少少道具就可以影到靓相。我个人超级喜欢食物方面,处处都系细节。咖啡上的新鲜薄荷叶,招牌食品的卷卷包,唔同口味的汉堡,样样都给你再黎一次的理由🧑‍🍳服务:细铺,只有1、2个员工,你叫得太多野食就肯定要等。所以只适合过黎chill一阵。不过员工都好热心去解答你的问题,等都值得既。🍗必食🍗:相片入面的都可以叫,无伏。呢度野食份量都好多,3个人黎食,如果系有女仔,可以叫两个餐,三杯野饮就算。再唔够就先叫小食、甜品之类会更加化算
🦞性价比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢

• 咖啡、小食