2017-04-22 566 浏览
今日想同大家分享上个礼拜去行山之前喺美孚嘅啲间小型Cafe。喺美孚好少cafe,但系咁啱又上网俾我search到呢间all day breakfast Cafe. 呢间餐厅细细,但系麻雀虽小,但五脏俱全,而且装修都非常之特别,有好多狼嘅特别摆设。𠮶度用餐系半自助形式,自己睇完个餐牌,再去前枱叫餐。我同我妈咪就叫咗两个餐,一个WolfDen All Day Breakfast 同 一个Vegetarian Breakfast。我非常之欣赏,佢有为素食者嘅而设嘅all day breakfast,因为唔多餐厅有。佢哋嘅食物都非常之精美,同味道都唔错。尤其是个蛋都炒得几滑。个牛角包都几香脆,而且个latte都唔错。总括嚟讲都ok,真系可以去试吓架。
Vegetarian  Breakfast
WolfDen  All  Day  Breakfast