閨蜜知道我是超級美少女控,特意帶我去尖沙咀樓上cafe慶祝生日,星期六下午已經好full,好才一早訂左位,cafe環境佈置令人有種好warm的感覺,仲有2隻可愛的貓店長陪大家~ 今次閨蜜為我點左<美少女下午茶set>,用我最愛的美少女戰士作主題,一大板上台,非常吸晴!首菜是沙律,仲有蝦,清清地醒神開胃~整個下午茶set非常豐富,咸點有蟹子吞拿魚青瓜卷、戀之花煙三文魚、芝士焗有機鮮菇、黑松露雞肉三文治~我最愛芝士焗有機鮮菇,芝士味香濃菇鮮甜,戀之花煙三文魚非常肥美~甜點當然是主角,以美少女造型的星光翻糖曲奇、玫瑰花型士多啤梨、蜂蜜迷你窩夫、軟心朱古力蛋糕、蝴蝶結脆皮綿花糖、特色雪糕、雜莓鬆餅~款款都好鍾意,最愛以美少女造型的星光翻糖曲奇,畫得好靚,令我捨不得食~非常夢幻的下午茶set,令我的少女心大發,不停影相~下午茶set仲包左2杯飲品添,美少女迷一定不可以錯過呢!!
星期六下午已經好full,好才一早訂左位,

一大板上台,非常吸晴!

首菜是沙律,仲有蝦,清清地醒神開胃~

整個下午茶set非常豐富,

軟心朱古力蛋糕、蝴蝶結脆皮綿花糖、特色雪糕、雜莓鬆餅~

非常夢幻的下午茶set,令我的少女心大發,不停影相~

下午茶set仲包左2杯飲品添,美少女迷一定不可以錯過呢!!

2018-10-13
庆祝纪念