2017-08-20
店内嘅装修好靓,再加上系灯光嘅衬托下,显得相当有风格😌 虽然当晚客人唔算太多,但系仍然选择坐bar台😚一大张纸贴出嚟,好贴心嘅服务💚系bar台嘅台面都有各式各样嘅调味料,方便客人使用,不过可能因为店内其他位置嘅台较细,所以暂时只有bar台先有🙈一坐低就有职员放低menu🙌🏻芝加哥BLT牛堡🍔($68) ,包搽有牛油再烘,所以咬落去好香口,但牛肉比较松散,烟肉干身同有啲硬,两样野都有啲难切😖🔪 中间嘅罗马菜有丁点儿苦喔,不太合我口味🙈 蕃茄也切得较薄,如果可以厚啲就好啦🙌🏻香草牛油煎澳洲纯种牛肉眼扒🐮($198),嗌咗4成熟,意外地唔会好难切🔪,都唔会好烟韧,反而啱啱好😛蘑菇汁好香好好味,同牛肉味道好夹😆👍🏻仲有杯cocktail (Lychee Elderflower $78) 🤤 味道不错喔😍 样子也美美哒✨仲有好靓嘅灯🕯*有加一服务费喔*
一大张纸贴出嚟,好贴心嘅服务💚
一坐低就有职员放低menu🙌🏻
蘑菇汁好香好好味,同牛肉味道好夹😆👍🏻
仲有好靓嘅灯🕯
*有加一服务费喔*