2K
🍕美式加洲风情烤鸡Pizza🍕-去开黄埔探朋友 见到佢屋企附近咁多餐厅真系好羡慕😍 今次就拣咗呢间薄饼专门店 主打美式加洲风情嘅薄饼同埋烤鸡🤓 餐厅地方够大 坐得好舒服 家庭聚会都冇问题😗-🥗烧烤鸡肉沙律 $89/半份烧烤鸡肉嘅烧烤味好突出 系𠮶一款美式烧烤好浓郁嘅BBQ酱味道😚 沙律菜都几新鲜爽口配上酸酸甜甜嘅清新沙律 中和返浓郁嘅烧烤味😊-🍕泰国风味薄饼 $129佢系餐厅最经典嘅烧鸡薄饼嘅变奏版😜 烤鸡充满烧烤酱嘅味道 而饼底配上咗泰式嘅花生酱 所以味道整体都好浓郁😚 再加上豆芽葱丝同芫荽 层次同口感都充满变化 呢个东西合璧嘅口味真系几唔错😎-🍓草莓凉夏 $38见到隔篱枱𠮶个都有叫特饮 所以我哋都叫咗一杯靓靓嘅Strawberry Cooler🧊 佢系用咗士多啤梨果肉 加上菠萝同橙汁同埋汽水整成嘅 酸酸甜甜又有气 好啱夏天饮呀😍-🍋Passion Lemonade $28另外呢一杯系以百香果石榴为基底 再加上汽水整成 渐层效果都几靓㗎😚-📍California Pizza Kitchen (红磡)红磡黄埔天地美食坊(第8期)3楼302号舖
🍕美式加洲风情烤鸡Pizza🍕
🥗烧烤鸡肉沙律 $89/半份