2022-04-26
睇咗唔少foodie都有介绍呢间餐厅,一直bookmark左好耐,好啦今日终于有时间黎🧡餐厅位置都揾咗一段时间,原来直行到最入先系,唔系G19啊!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈温泉蛋卡邦尼意粉配巴马臣芝士脆片 $98本身已经有好浓嘅白汁,加埋温泉蛋嘅蛋汁,食落口超creamy!而且加咗大量嘅烟肉,同埋少许洋葱粒,令到层次丰富左~值得一赞嘅系佢嘅芝士脆片,佢唔系一咬就脆个啲,反而系有少少咬口,越咬就越香!芝士爱好者必食🧀意粉亦都煮得啱啱好淋或者好硬😆🌈英伦炸鱼薯条配自家制他他汁 $98炸鱼即叫即炸,炸浆亦都唔会好厚,好好食!佢嘅沙律酱系自制嘅,入面有啲酸瓜,好似麦当劳鱼柳包嘅𠮶只汁~薯条偏粗身,亦都系新鲜炸起。整体略嫌细份左啲,性价比不高~🌈朱古力奶昔 $34 (饮品跟餐半价 原价$68)奶昔都算大杯,饮落好香浓朱古力味!面头配左大量嘅cream,加埋饼干好好食,亦都好邪恶😖建议一杯两个人share,打卡,因为都真系几济同饱~整体来讲呢间餐厅的确好好打卡,但食物正常发挥,冇话特别惊艳到我,而且份量唔多~下次嚟简单叫啲小食影吓相就ok了😆
🌈温泉蛋卡邦尼意粉配巴马臣芝士脆片 $98
🌈英伦炸鱼薯条配自家制他他汁 $98
🌈朱古力奶昔 $34 (饮品跟餐半价 原价$68)