2023-07-07
汉堡呢样嘢感觉上好似每个月都总会至少食到二至三次,无论系快餐店定系特色嘅汉堡店,都系好忍唔住久唔久就要食一次😜😜今日就嚟咗湾仔呢间汉堡店止一止我个汉堡瘾😍🟠🟡🟢🔵🟣我相信呢间美式汉堡店系无论住附近、或还是慕名而来嘅朋友都好多,因为呢间店经常都排晒长龙💛好彩今日早放工,4点几5点就一早嚟到!!所以仲可以拣位坐呀!😎不过野食都未到就已经开始坐满了八成😝今次叫咗两款汉堡、薯条同埋Buffalo Wings!样样都咁好食🥹🥹🥹🐠🍔鱼柳汉堡ғɪsʜ ʙᴜʀɢᴇʀ我会叫佢做巨型鱼柳包😜佢唔系个包好巨,而系个鱼柳好大件好新鲜好好食!!!绝对唔系雪藏鱼柳味,炸皮内会食到一块块鱼肉,系出面好少会用到咁高质嘅鱼柳去整汉堡,所以呢个真系十分推介爱鱼柳汉堡既大家去试试!!🆙🆙🆙🧀🐂🍔芝士牛肉汉堡ᴄʜᴇᴇsᴇʙᴜʀɢᴇʀ其实我去每间汉堡店必试佢哋既牛肉汉堡扒⋯⋯而呢间系好令我意外嘅做法!因为佢件牛肉汉堡扒唔单止多汁,个边佢仲煎到脆脆咁,加埋芝士、生菜、蕃茄同佢哋特色面包,系我食过咁多间汉堡数一数二之心水!!另外叫咗个水牛城鸡翼ʙᴜғғᴀʟᴏ ᴡɪɴɢs🐔味道都好好,辣辣甜甜,仲要每只都可以被酱汁包实,好想食多客
🟠🟡🟢🔵🟣
🐠🍔鱼柳汉堡ғɪsʜ ʙᴜʀɢᴇʀ
🧀🐂🍔芝士牛肉汉堡ᴄʜᴇᴇsᴇʙᴜʀɢᴇʀ
另外叫咗个水牛城鸡翼ʙᴜғғᴀʟᴏ ᴡɪɴɢs🐔
味道都好好,辣辣甜甜,仲要每只都可以被酱汁包实,好想食多客呀😂
呢间真心推介比爱汉堡之人💛必试!!