2022-09-01 301 浏览
好耐无食burger 了,所以今次拣左Shake shack🤤 可以睇到海景,超正🫣🪧 SmokeShack 💰65牛肉好Juicy,唔会好干柴🫶 食唔到辣嘅朋友就无拣尼个啦,因为入面真系好多樱桃辣椒🙀个烟肉又真系好surprise ,咬落去好香,唔会咸得滞😋🪧Cheese Fries 💰36一开始食好香,薯条同芝士真系好夹,芝士嘅量都唔会话好少🤤但系食食下会好滞,因为芝士薯条嘅原因,薯条好容易全部软淋晒,而且对我来讲有少少偏咸😳🪧 Chocolate milkshake + Cream 💰42+5Milkshake嘅size啱啱好,而且唔会好水🤤 一开始好惊佢会好甜,好彩佢唔会太甜,完全系我接受范围🫶🫶记得要拎匙羮𢳂Cream食,好正啊,幸福感直升⬆️⬆️⬆️
🪧 SmokeShack 💰65
个烟肉又真系好surprise ,咬落去好香,唔会咸得滞😋
🪧Cheese Fries 💰36