终于可以四个人坐埋一张枱,就梗系约埋啲朋友出去食饭啦!𝗥𝘂𝗯𝘆 𝗧𝘂𝗲𝘀𝗱𝗮𝘆 旺角店重开,环境又企理舒服😌走廊有几幅心心打卡墙,走之前系到影埋合照先❤️🧡💛💚💙仲有霓虹灯𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹 𝗪𝗶𝗻𝗴 👼设计真系落足心思‼️🔸滋味鸡翼拼盘𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙒𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙏𝙬𝙤-𝙬𝙖𝙮食美国野点少得水牛城鸡翼😍呢到好正宗配埋西芹同萝卜条,可以点蓝芝士酱汁食🤣拼盘仲有原味鸡翼,鸡翼够大只,share食就啱啱好!🔸迷你露比三重奏 𝙎𝙡𝙞𝙙𝙚𝙧𝙨 𝙏𝙧𝙞𝙤🍔我哋3个人叫露比三重奏就好Fit,一人一个迷你Burger,馅料都唔同架,分别系蟹饼、车打芝士洋葱圈牛堡、BBQ猪肉丝,个蟹饼超正,一丝丝蟹肉🤤牛堡都好重牛味😗个汉堡都有轻轻烘过,有啲牛油香味。🔸经典烧排骨𝙃𝙖𝙡𝙛-𝙧𝙞𝙗𝙨 🐷💯烧排骨系𝗥𝘂𝗯𝘆 𝗧𝘂𝗲𝘀𝗱𝗮𝘆 Signature 🐷🐷BBQ酱汁好入味,肉质松软唔会干柴,用把刀轻轻力就可以轻松切开,果然系招牌!旁边的烧杂菜都好好食😋仲有薯蓉,叫咗半份都好够食😌🔸朱古力暖心蛋糕𝘿𝙤𝙪𝙗𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘾𝙖𝙠𝙚 🍫🍫之前食过个招牌Tallcake,今次就试吓其他甜品🍫朱古力蛋糕中间有热熔朱古力浆,

🔸滋味鸡翼拼盘𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝙒𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙏𝙬𝙤-𝙬𝙖𝙮
滋味鸡翼拼盘

🔸迷你露比三重奏 𝙎𝙡𝙞𝙙𝙚𝙧𝙨 𝙏𝙧𝙞𝙤🍔
迷你露比三重奏

🔸经典烧排骨𝙃𝙖𝙡𝙛-𝙧𝙞𝙗𝙨 🐷💯
经典烧排骨

之前食过个招牌Tallcake,今次就试吓其他甜品🍫朱古力蛋糕中间有热熔朱古力浆,出面𠮶层朱古力蛋糕系黑朱古力,所以唔算好甜。云呢拿雪糕🍦加埋士多啤梨酱汁,有少少果肉,欣赏个汁冇化学甜味,酸酸地好解腻,连同双重朱古力蛋糕食就一流🤣
朱古力暖心蛋糕
朱古力暖心蛋糕

🍻即日起至5月31日旺角店有Free flow酒精任饮😈😈
$88/Hr $158/2Hr,可以拣Stella、1664 draught、Bacardi & Coke、Whisky Sour、house red / white wine🍻🍷我地都忍唔住喇🤣出到黎梗要啤啤佢既🍻🍻
迷你露比三重奏

📍#RubyTuesday (#旺角美食)
旺角西洋菜南街51号友诚商业中心3楼

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎