All Milkshake are made with MOVENPICK💛💛💛🍦 Ice Cream😍😍😍..美式奶昔店❤️ 2球 Movenpick打奶昔。。Shake Up💫 将纽约🇺🇸奶昔风潮 带到香港闹市尖沙咀👻。呢度每杯既奶昔都色彩缤纷🌈,亦用足足2球Movenpick🍦雪糕做基底,再加入纯牛奶🥛&主要口味`如水果调制而成。声称系绝不加冰架,味道自然够浓郁。Topping 配料选择仲好多元化:棉花糖、曲奇🍪、水果、朱古力条、朱古力🍫,够吸引又抢眼呢。加上新鲜忌廉🧁,好fresh 好有奶油香。邪恶又味道好呢。ll $48✨可遇不可要求✨ 其实系士多啤梨奶昔🍓,样子已经够晒粉嫩💕。酸酸甜甜既水果口味 味道好清新,加上新鲜忌廉既香甜。女生不会拒抗吧。ll $48✨瑞士莲.姐✨瑞士朱古力奶昔🍫,浓浓朱古力 成杯都好rich,真正系饮得到既朱古力🖤。相信朱古力迷一定会爱上她,真系好浓啊。..奶昔口味仲有:特浓咖啡☕️、朱古力岩盐焦糖🍫、曲奇焦糖🍪、呍呢嗱梦幻🍦、芒果口味🥭;沙冰系列:白雪公主、爱丽丝,名字已经够晒吸引呢。下次有机会 一定再试试呢。我仲知 而家做紧优惠。。每杯都减-$5。。

l[Milkshake Strawberry]l $48

l[Milkshake Swiss Chocolate]l $48

我仲知 而家做紧优惠。。每杯都减-$5。。好似好抵呀。👻 但点解我2杯都冇晒Topping 既❓🤔