🍔流心兰王蛋美国安格斯牛肉汉堡💰$168😈今日同🐻又黎左将军澳个边觅食💛见到佢门口充满美式Style就捉左🐻去食💛想讲下呢啲装饰系一啲美式风同埋有啲复古Feel💛另外想讲下呢到系宠物餐厅🐶如果有养小动物既朋友都可以黎🙈不过今日撞正落雨天☔️所以得两枱客有狗狗🐶佢呢啲个卡位好欧美风打卡一流😍佢门口位仲有架欧美风既电单车🛵大家都可以去打卡😝我地叫左个流心兰王蛋美国安格斯牛肉汉堡🍔佢个Burger一黎就劲吸睛佢个蛋黄系超橙色🧡我几欣赏佢有烘都个面包表皮够香脆🤤而佢个牛肉汉堡都好Juicy唔会话太干身😈个牛肉汉堡个热力令到芝士有半溶个状态😜🍝自家制肉酱千层面💰$168😈而🐻就想试下自家制肉酱千层面🍝佢个千层面都算好Creamy同埋酱汁都好足够😞最怕食到啲好干身既千层面🤔同埋佢个酱够酸酸甜甜😍好开胃食落唔会算好滞😝同埋层层分明🐔Route99炸鸡翼(蜂蜜芥末)💰$88😈而我同🐻就欣赏呢个Route99炸鸡翼🐔我地拣左蜂蜜芥末味😍佢一碟有5只同埋佢每只都好饱满😝我几钟意佢个蜂蜜味好岀芥末又唔会话太刺鼻😈佢炸得好脆身个表皮但入面啲肉食落仲好Juicy🤤同埋肉汁都好劲🧋朱古力Milkshake 💰$68
🍔流心兰王蛋美国安格斯牛肉汉堡
💰$168

🍝自家制肉酱千层面
💰$168

🐔Route99炸鸡翼(蜂蜜芥末)
💰$88

🧋朱古力Milkshake
💰$68
😈食得美式Burger我紧系要一口气肥下去😂要饮埋佢个超邪恶😍对于我呢个朱古力控我系大赞佢个朱古力味起浓🍫另外佢顶上面既Cream都好滑身我都忍唔到成杯饮哂

🧋红西柚蜜糖红茶
💰$42
😈而🐻就叫左杯红西柚蜜糖红茶🥤佢话个红西柚够哂酸够哂开胃😈而蜜糖唔算太岀但红西柚够Fresh饮落都好好味😝另外呢到仲有好多姜B既应援😍镜粉都可以去打下卡