2022-11-04 1284 浏览
野食大碟!野饮大杯!件cake大旧! 四菜四饮二cake只需$300! 虽然我冇乜欲望再黎!大家都可以见倒我D相全部都系满满嘅红光,我差D以为我去左猪肉铺。攞位提示呢间野5pm后不能订位,要walk in。星期五大概630就满座之后要等一个钟,限时食两个钟(虽然我好怀疑佢唔会赶你走)。达文西长通粉,食完都冇乜印象,不过好大碟,不过不失啦。乜都有pizza,唔好误会,佢𠮶名真系叫乜都有pizza。乜都有!但系冇乜特别,热嘅,脆脆地嘅,不过不失。墨西哥薄饼,有四旧+三种酱,薄饼里面有芝士加一条辣椒,所以系微辣的,四人必点小食。四个小汉堡加D酸瓜生菜,冇特别,不过不失。重头戏来了! salty caramel cheesecake!!!!!!!!!!!!!!甜嘅极致,令你食完一啖完全唔想食下一啖如果想挑战人体极限可以一试!食完建议入厂check check有冇糖尿强烈建议散水饼买呢款cheesecake,可以尽情欣赏同事面有难色嘅样,又唔想食又想唔食嘅尴尬表情,就靠呢款cheesecake!!!!!!!!一星好评!!!!!!!!!!oreo cheesecake,中下水平,cheesecak

攞位提示

达文西长通粉

达文西长通粉,食完都冇乜印象,不过好大碟,不过不失啦。

四个小汉堡加D酸瓜生菜,冇特别,不过不失。

甜嘅极致,令你食完一啖完全唔想食下一啖

一星好评!!!!!!!!!!

oreo cheesecake,中下水平,cheesecake味极淡,甜但系唔香,建议大家叫其他试试。

PS 建议叫沙冰,唔建议奶昔。沙冰唔算甜,较fresh。奶昔唔算甜,算淡......!!!!!!!奶昔居然淡味,我唔expect啰,沙冰又劲大杯又fresh,建议沙冰 。
PPSS 唔建议士多啤梨沙冰,有D奇怪,可能系American style!