跟餐啫喱肉眼扒配薯菜是日收工礼拜6,指定动作行果栏买平靓生果战斗完毕后念住好耐无食过刘森记,于是搭巴士去元州村落念住行去天悦广场落车行无耐见到一间要上楼嘅餐厅,号称使用纽西兰Affco牛肉同埋绝对唔落梳打粉腌肉,咁神奇?仲要卖得咁平?? 一于改变主意挑机上到去唔算太多客,平均等10分钟都可以入座。餐厅铺面都几大,但楼面系明显唔够,目测只有3个楼面仲要负责收埋钱所以佢地都滚水渌脚咁来去冲冲,摆低D食物都系摆低后就马上走左去餐饱:交黎嘅餐包无咩好评,仲有啲微温不过表面已干硬疑似翻热焗过龙罗宋汤:汤几够杰身无话稀冷冷,酸辣咸齐味而且几浓味,当中仲有几旧疑似改完牛扒头头尾尾嘅牛肉,以呢个+18蚊出嘅餐汤算系几有惊喜。不过比起Wheatfield嘅招牌海派罗宋汤就仲有一段距离肉眼扒配薯菜:块肉眼大过我两只手掌而且有我只食指咁厚,我叫5成熟佢真系俾到medium rare我(牛扒上仲有血水就知),咬落相当淋而且只有少少筋,不过略嫌牛肉味淡左少少,薯条同配菜就一般茶记质素。佢话绝对无落食粉腌肉老实讲我就老西都唔信嫁喇,不过佢只系卖88咋,呢个出品我觉得系好食得下嫁喇冬0T走甜:虽然茶味较淡但起码仲饮

仲要卖得咁平??

一于改变主意挑机

冬0T走甜:虽然茶味较淡但起码仲饮都有茶味,不过我系最后先饮呢杯茶,啲冰溶梗啲,非战之罪

跟餐啫喱:明显嘅罗拔臣菠萝味啫喱,不过都有几粒菠萝肉同埋啫喱无死实实咁,算系有诚意啦

食左个大餐埋单先111,老实讲呢块扒除左牛味略淡之外,其他食物都算系唔错
但佢只系收美心嘅价钱
跟餐啫喱