2012-07-07 2100 浏览
2人用膳,所以叫佐一份炆牛骨($130),,一份石头饭($90-$100)炆牛骨虽好足料,但比较起第一次黎食,已少佐D喇,但总括黎讲都系无问题既石头饭要加埋佢地既辣酱至好味......第一次去食哩间,因为好想试个炆牛骨,佢系TST黎讲哩间系最平同埋最足料,所以见好多人都话佢恶都顶硬上喇,,,见其他话老板娘恶既人都系去食晚餐,所以我拣但星期6去食LUNCH~~哩个时间系无咩人系度食野~~第一次去佢对我态度都系唔好,我仲惊佐佢~但系个炆牛骨真系好好味, 所以我都会keep住去~当然都系星期6喇~哩上次去到~我仲见到佢地食紧韩国戏中成日都出现到芝麻叶,,,我问佢可唔可以试下,佢就即刻用芝麻叶包好肉,仲放埋落我口喂我食,我都呆晒,,,哩次之后,我都无咁惊佢,仲同佢倾多佐又一齐系门口煲烟,先知佢识多国语言仲系自学tim~如果其他人好似我咁为食,唔会因为第一次既态度而放弃哩间餐馆,,,可能都会同佢熟络到,唔再话佢恶,因为佢地既食物的确做得好味.
石头饭要加埋佢地既辣酱至好味..

2012-06-16