2025-01-19
呢间餐厅位置好近Yoho,入到去非常打卡able同靓,好似去左个悠闲花园咁,加上阳光映入,真系好符合餐厅名!呢度非常特别,之前去过好多cafe都冇见过有饺子,通常都系西式。拣咗个精品饺子套餐,有好几种口味可以选择(例如:三鲜,粟米猪肉等),我地就要左香菇木耳猪肉同埋黑松露芝士口味。饺子馅料满满,香菇木耳味道够香又有咬口;黑松露芝士就有佢嘅独特香气,加埋芝士够晒邪恶好味。饺子餐有配有个玛德莲蛋糕,预期之外嘅好味,同咖啡亦都好夹。朋友就拣咗个all day breakfast,非常多种类,小番茄,烟三文鱼,沙律,大啡菇等,确实系all day breakfast吸引人之处。黑松露炒蛋非常滑溜,正!呢到唔喺提供饱类,而系搭配枫糖班戟,更岩我地口味❣️咖啡亦都出色,好饮,hand drip有水准。朋友就拣咗杯hojicha 饮品,同样出色。佢地饮品仲有附上一张好有意思嘅手抄句子卡,有时唔同心情,际遇嘅人,见到呢张卡都可以有个小窝心,积极面对。整体环境,食物都好好,系一个好地方去放松慢活。
整体环境,食物都好好,系一个好地方去放松慢活。