2022-04-10
位置易揾 平日tea嘅时段去到人少少真系几啱chill住倾计 靠墙嘅座位仲会有舒适嘅圆形坐垫 成个氛围既光鲜又cozy 静静地叹佢个dessert set已经好满意☺。。。🦔👉Daily Dessert & Coffee $88 🍰Hojicha Basque Burnt CheesecakeDaily cake唔系经常一样 今次试唔到好有layer嘅青柠芝士蛋糕有啲sad 但试好hit嘅basque都唔错耶 装cake嘅碟透明又高雅美美的💕系焙茶无我想像中咁流心🤣但overall蛋糕好滑的口感唔错!重度焙茶控嘅我表示想要更浓hojicha味kekee ☕Flat white拉花都唔错嘅 虽然系flate white 但佢饮落嘅咖啡味相比其他cafe更浓 奶味偏淡 建议大家饮番latte会易入口啲。。。🦔👉Rose latte $42欣赏佢每款coffee杯身同碟只色都好靓😆饮落都开心啲 美美的玫瑰花片洒落拿铁上 淡淡玫瑰香都过得去🌹最重要系拉花都玫瑰图案够哂心思。。。🦔👉混酱薯条(茄汁、黑松露、蜜糖芥末) $48性价比几高嘅薯条😋中等粗嘅薯条唔会炸得好过火 略脆内软偏薯嘅感觉系我钟意
👉Daily Dessert & Coffee $88
☕Flat white
👉Rose latte $42
👉混酱薯条(茄汁、黑松露、蜜糖芥末) $48
性价比几高嘅薯条😋中等粗嘅薯条唔会炸得好过火 略脆内软偏薯嘅感觉系我钟意𠮶种kekee 唔好睇佢basket细 份量都唔少🤪酱汁量都几充裕 黑松露𠮶只味道适中 整体感觉偏creamy稠身 蜜糖芥末𠮶只就普通 味道唔太突出呛鼻