2017-02-09
我地香港人,梗系最钟意帮趁反屋企楼下近近地既小店餐厅食市既啦,系咪先?!讲多无为,食多湿济。。。一口牛脷30好厚切,牛味浓郁,肉炆到相当的软淋,方形卖相引死我,中间仲有少少牛汁tim!超值好西。芝士焗蟹盖48芝士落到足,面头满吸引,焗到香喷喷,蟹肉连蟹羔,烟肉话洋葱炒甘香,丰富美味。烟肉忌廉烩意大利粉餐55份量无欺场,汁酱几到家,意粉煮得可以更弹牙,忌廉滑唔漏,烟肉同蘑菇真材实料,二人分享都饱足,劲重量级!白汁牛油果大虾焗饭餐68好抵食,卖相正斗,白汁焗到好靓,牛油果同大虾熟食估唔到都有惊喜,饭仲每粒都做到好均匀,全部沾满汁旦,名副其实系黄金炒饭,加上西兰花蕃茄仔,香喷喷,有水准!跟餐餐汤蘑菇忌廉汤常见,味道好浓菇香,虽然普遍但都不普通。热朱古力天寒地冻入番一杯,身体暖笠笠,甜甜地咁好幸福。食后感:平靓正抵食吸引到一班年轻人都黎帮趁,实在啱晒我地呢d识食街坊,真系几钟意你呢度店仔细细但带着一份人情味先至系最架势
讲多无为,食多湿济。。。 一口牛脷30
好厚切,牛味浓郁,肉炆到相当的软淋,方形卖相引死我,中间仲有少少牛汁tim!超值好西。 芝士焗蟹盖48
芝士落到足,面头满吸引,焗到香喷喷,蟹肉连蟹羔,烟肉话洋葱炒甘香,丰富美味。 烟肉忌廉烩意大利粉餐55
份量无欺场,汁酱几到家,意粉煮得可以更弹牙,忌廉滑唔漏,烟肉同蘑菇真材实料,二人分享都饱足,劲重量级! 白汁牛油果大虾焗饭餐68
好抵食,卖相正斗,白汁焗到好靓,牛油果同大虾熟食估唔到都有惊喜,饭仲每粒都做到好均匀,全部沾满汁旦,名副其实系黄金炒饭,加上西兰花蕃茄仔,香喷喷,有水准! 跟餐餐汤
蘑菇忌廉汤常见,味道好浓菇香,虽然普遍但都不普通。 热朱古力
天寒地冻入番一杯,身体暖笠笠,甜甜地咁好幸福。