2020-05-04
呢排肺炎嘅关系,我少会离开屋企出去食嘢。但系由于见到 Machy’s 有买一送一嘅优惠,咁啱要去开𠮶边,所以就决定做完嘢之后去试一试你间小黄店嘅质素💛好彩一早book咗位,一入到去差唔多坐满了人(因为要隔1.5米🤭)店员带我哋去水吧枱先睇 Menu 📜 有卡位𠮶阵先俾返我哋过去😻经过一番商讨,我哋叫咗鸡肉汉堡($98)、鲜虾黑松露意粉( $98 )、是日餐汤(南瓜汤)。南瓜汤浓郁同Creamy,有南瓜蓉系汤入边🤤口感仲好清甜tim😻听店员介绍,好似每日嘅汤都唔同,落单嘅时候要问清楚鸡肉汉堡果然冇令我失望,睇过网上好多评价,令到我对佢期待已久!我同朋友💁🏻♀️两份食,用只叉一刀切落去嘅时候,d肉料已经爆紧出嚟😍汉堡用料十足,入面嘅材料多到单单用一个汉堡包都包唔住。脆皮嫩滑嘅鸡扒配上充满汁嘅洋葱,仲有增添清新感觉嘅番茄和生菜🤩简直令人一试难忘至于鲜虾黑松露意粉,黑松露味道10分突出
至于鲜虾黑松露意粉,黑松露味道10分突出