2021-12-08
因为美酒佳肴嘅品味卷而入黎试试,其实呢区好多品味卷都只系换到cocktail之类,所以要拣啲食物换领多啲嘅就黎左呢度一到环境比较暗,但相比几间酒吧又光少少啦,再睇系佢免加一,就算再点食物都唔洗+10%先用左三个品味卷换一个Pizza加一枝樽装啤酒,Pizza馅料充足,不过批底有问题,比较硬实,唔系PizzaHxx果种发酵好而充满空气,好有弹性果种,有啲感觉似现成Pizza拎返黎入炉焗返热果种。。。。Burger有睇头嘅,Size可媲美Burgerrm之类,上面有三圈洋葱圈,有细兜Coleslaw,一兜BBQ酱汁同埋薯条Coleslaw比较普通,调味不足,要加啲醋酸Burger块肉好得意,Juicy但系肉质好有弹性,含好多筋位!?肉感系有,不过第一次食呢种带熟左嘅筋果种阵牙口感,可以话几好食如果睇返价位,一般人都唔会选择去食,大家都可以睇返自己系咪咁想食先去,真心一般,性价比低
Coleslaw比较普通,调味不足,要加啲醋酸