去到德国餐厅就一定要点猪手食下🤯点解呢?一黎可以试下呢间餐厅厨师嘅功架德国猪手又系最具特色之一👍而今次去嘅呢间餐厅就充满著特色喇先讲一讲室内环境装修有真人现场Live Band🎸餐台同其他家俱都有浓厚欧陆风灯光色调偏黄且暗💡加上美妙嘅音乐呢一刻感受到个晚餐🍽️绝对得到好好嘅享受 ------------------------------🎈德国咸猪手毫无异问咁大件猪手系相当吸引🐖哗,超大旧嘅猪手上碟嘅时候员工都好细心咁问需唔需要切埋🔪咁有啲朋友仔喜欢自己切都无所谓的猪皮脆口🤗食落索索声猪手有些少烟熏过嘅味道猪肉旧旧都切得好大件每一啖都食得好滋味切完之后摆放得好似成座山咁高⛰️份量可以食到3人呀真系必点之选碟上仲有薯仔同酸椰菜酸椰菜夹埋啲猪手食好开胃😋如果分开酸椰菜食都可以但可能会觉得有啲咸薯仔经过铁板多左一层烧焦同埋仲有一层薯皮系面🥔系超级好食薯仔咬落唔硬👀口感系相当之好估唔到连配料都做得相当之出色好好味 ------------------------------🎈烧春鸡一大个鸡腿分开2件🐥有蒜头,薯仔同一啲蔬菜伴碟个人认为系鸡肉味道上稍为差些少但有值得赞嘅地方㖞就系肉质好嫩煮嘅时候火力
去到德国餐厅

好好味
烧春鸡
🎈烧春鸡

一大个鸡腿分开2件🐥
有蒜头,薯仔同一啲蔬菜伴碟

个人认为系鸡肉味道上稍为差些少

位置亦都唔系近市中心
所以比较宁静🤫
唔会比其他环境骚扰
而且又有电视直播球赛⚽
仲唔系一班朋友聚脚好地方?
2019-10-05
德国咸猪手