喺这家餐厅食到嘅,每一样都系「贼嘢」!🍮🥢🥘 先讲下极黑黑叉烧,简直系一个味觉上嘅恶搞,原来黑毛猪都可以咁够香够味,软到即刻溶喺口里边,西班牙嘅身份证明确实唔系浪得虚名嘅。孜然炸鸡髀则完全拗转咗我对鸡髀嘅既定印象,孜然味扑鼻嚟袭,外脆内嫩得嚟唔腻口,佢嘅出现简直系小食界嘅一大进步。嚟讲吓炸薯饼,黄金外衣微微过火,亦都可能令人想起焦香嘅秋叶,但系口感强劲,脆到让人唔自觉「咔吱咔吱」咁一路食到底。而极邪恶黑毛猪油捞饭哦,绝对值得系喺呢个「租金贵过黄金」嘅城市里边大赞一番--捞饭通常都简简单单,但佢哋就连简单都要做到最好,唯一美中不足系黑毛猪油舍唔得放,唔过呢个价钱又咪错,下次点多个油包拯救佢算啦!总结,每一样小食都令我真心惊喜,每一啖都系一次味觉上嘅较量,但系「挑战」嘅结果呢,系咁开心都唔想告诉你。哎哟,以后巷口见!👋😋